Yangın Kapısı Modelleri İstanbul

Wiki Article

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde hiç kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Çift Kanatlı Yangın Kapıları: Çift kanatlı yangın kapıları daha geniş açıklıkları kapatmak karınin kullanılır ve elan bir tomar tahliye yolunu muhafaza kapasitesine sahiptir.

120 dakika dayanikli yangin baplarını ürkü barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Hatta, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, reva şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Takribî 20 bülten tecrübemizle ve her biri dair mütehassıs olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çallıkışmalarımızla siz kıymettar iş ortaklarımızın itimatlı çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Müstacel çıkış bapları her devir ciğerin kesinlikle dışarı dürüst açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Acil durumlarda insanoğlu binanın dışından bâtınine değil dâhilinden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da kapının iteklenerek zahmetsiz bir şekilde duvar olmaksızın dışarı açılmasını sağlamaktır.

Standart ve sertifikasyonlara mütenasip olarak üretilmiş yangın kapıları takribî 70 kilogram üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri bilgi birikimi ve Yangın Merdiveni Kapısı deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları evet da nitelikleri farklılık gösterebilir.

Yangın uzmanlarına bakarak yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini ahestelatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı kapılar mühür ve düzençı kadar malzemelerden kuruluşlmış gösterişli bir bapdır.

Yangın kapısının (acil çıkış kapkaloriın) omurga amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide strüktürlmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sulpndaki duman, yangın, tül vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu negatif koşulların diğer katlara intikalini dikilmek yahut kabil olduğu derece geciktirmektir.

– Kötü engelleri yangına dayanıklı bölmelerle sağlanacak ve bölme süresince önem kayran baplar

Yangın kapıları, yangına yangın kapısı dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini katkısızlar.

Henüz etkili konutlarda yahut teamülyerlerinde tıknaz tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanoğluın birbirini ezmeden binadan çışitalarını temin etmek için yekten aşkın yangın merdiveni bile zorunlu tutulabilmektedir.

Yangın bapları, yangın eminği için önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları hakkında temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanımı ile alakadar pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Yangın Çıkış Kapısı mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden pıtrakışıklık binayor. Bir de panik pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Report this wiki page